Thursday, December 1, 2011

Mandi manda - Gold Coast Water Park

Ahad lepas bawak kids gi mandi manda kat water park Gold Coast Morib. Tempat baru..Nice place.kids pun happy...aku pun tumpang happy. lama dah planning nak bawak kids mandi manda..sejak abah dorg balik .konon nak gi sunway lagoon..siap2 semua baju dll..tak disangka sangka tutup lak hari tu..frustrated kids..planning kali ni pepagi tu dah siap2..mak uda kids pulak dtg lambat..pergi sekali dgn dia..kalau aku sorg handle semua habisla..kena ada yg accompany..dah sampai pun wet world kat shah alam..punyerla penuh..beratur sampai kat akuarium tu..kitaorg decide patah balik la ke area morib..kids dah bising2 ..ni jalan nak balik ni..kata kids..hehehe
jauh travel kali ni..hehe..telok-shah alam- shah alam-morib...hmmm...
sampai pun dah agak lewat pkl 11.30. masuk2 kaw. tu nampak masih baru..sekeliling ada mcm apartment untuk stay..berdekatan ada chalet..nyaman berdepan dengan laut..rata2 dalam internet org komen x best..bau udara x segar dan lain2 lagi..apa pun masing2 punya pendapat..maybe sebab tempat masih baru..lama2 ada la improvemennya..tapi aku puji water park dia..syok..marsyall yg bertugas pun memberi layanan baik..

layan pic yer..:)
.
.
.
.
.