Sunday, September 19, 2010

Foto2 Hari Raya


Masa ni otw ke rumah makcik di Klang..macam2lah ragam anak2..ada yg nangis pun..









bahagianyer Umar..


















Ibu ngan Thalhah..6 bulan lebih dah dia...

Friday, September 17, 2010

Raya 2010

Alhamdulillah..Allah telah memanjangkan usia kita untuk meraikan Aidilfitri setelah melalui Ramadhan Al-Mubarak..terasa sayu hati dengan kemenangan ini..Syukur dengan rezeki yang telah Allah berikan kepada kami sekeluarga..

Raya kali ni kami beraya di Kulai dulu..kampung En.Nizam..balik hari rabu pagi dan dapat lah kami berpuasa satu hari di kampung..anak2 seronok dapat main bunga api dan bertemu dengan sepupu-sepupu dorg..aku pun tumpang seronok tengok anak2 seronok walaupun penat melayan karenah dorg..Raya kali ni rasanya amat bermakna sebab tak ..kami betul2 beraya dengan erti kata berkunjung ke rumah saudara mara dan sahabat handai..dapat juga bertemu dengan Rosmawati & Shitah kat Mutiara Rini sesambil raya niat dihati untuk melawat teman lama sekolah STAR dulu..Rose pulak dalam keadaan yang tidak aku sangka dia bakal menjalani pembedahan jantung..



Raya 2010 - kek utk mak

Ini antara aktiviti yg sempat dilaksanakan sebelum menjelang raya hari ..kek marble dan kek coklat untuk mak untuk menjamu hadirin di malam Raya..selalunya setip tahun kat rumah mak buat takbir malam raya..seronok sangat..tapi sayang x dpt join sebab tahun ni turn raya kat Kulai Johor..